HSV Limmen nieuws Witwedstrijd NH kanaal te Akersloot. Na het verzamelen en stekloting, volgde een zinderende rit naar het wedstrijdwater waar alle verkeersregels onderweg aan de zogenaamde regenlaars werden gelapt. Maar toch zonder al teveel blikschade te zijn aangekomen , kon begonnen worden met het opbouwen en optuigen van het visgerei. Een van de nieuwelingen was bang om de eerste keer met plateau en al te water te belanden maar dat ging goed en hij bleef nog droog. Het was voor sommige veel kouder als verwacht dus werd er thuis nog gauw even een warmtepak opgehaald. Na het fluitsignaal kon het voeren beginnen. Er waren er een paar bij die flikkerde er zoveel voer in dat bij Neeltje Jans een schuif open gezet moest worden. Het vissen ging moeizaam en er werd niet echt veel gevangen. 2 nieuwelingen viste vandaag hun primeur, 1 sloopte zijn leefnetsteun en smeet zijn koffie over zijn vlerken, dat was de koffie!! Hij ging twee weken geleden ook nog even naar Nipro hengelsport om te kijken voor een plateau en een viskanus maar te weinig keus dus snel weer naar huis. En daar ging het nou net fout , Snel ging te snel en dat kostte hem 149 euries hij is fijn!! Dat werd natuurlijk nieuwe woorden leren. Al met al toch nog lekker zitten vissen ondanks de tegenvallende resultaten. Eind uitlsag A groep : 1 Dick Pekel - 3250 gram 2 Ron Droog - 2250 gr 3 Nico Schouws – 1550 gr 4 Mandy Schouws - 925 gr 5 George v/d Linden – 725 gr 6 Jan Walta – 25 gr 7 Sjaak Schoorl – 0 gr B groep : 1 Simon Schouws – 1900 gr 2 Marcel Aqua – 1750 gr 3 Bart Lieferink – 350 gr 4 Co Bakker – 225 gr 5 Wil Snel – 200 gr 6 Meinderd Bakkum – 0 gr Saillant Detail Simon wist zijn zus Mandy en zijn Vader waar hij naast zat te verslaan Grote klasse Simon. Volgende wedstrijd wordt gehouden op het Uitgeestermeer ipv het Spaarne op 13 April vertek 7:00 uur. Tot de volgende keer V. Latijn

Uitslag 2e witwedstrijd NH kanaal Akersloot

HSV Limmen nieuws Witwedstrijd NH kanaal te Akersloot. Na het verzamelen en stekloting, volgde een zinderende rit naar het wedstrijdwater waar alle verkeersregels onderweg aan de zogenaamde regenlaars werden gelapt. Maar toch zonder al teveel blikschade te zijn aangekomen , kon begonnen worden met het opbouwen en optuigen van het visgerei. Een van de nieuwelingen was bang om de eerste keer met plateau en al te water te belanden maar dat ging goed en hij bleef nog droog. Het was voor sommige veel kouder als verwacht dus werd er thuis nog gauw even een warmtepak opgehaald. Na het fluitsignaal kon het voeren beginnen. Er waren er een paar bij die flikkerde er zoveel voer in dat bij Neeltje Jans een schuif open gezet moest worden. Het vissen ging moeizaam en er werd niet echt veel gevangen. 2 nieuwelingen viste vandaag hun primeur, 1 sloopte zijn leefnetsteun en smeet zijn koffie over zijn vlerken, dat was de koffie!! Hij ging twee weken geleden ook nog even naar Nipro hengelsport om te kijken voor een plateau en een viskanus maar te weinig keus dus snel weer naar huis. En daar ging het nou net fout , Snel ging te snel en dat kostte hem 149 euries hij is fijn!! Dat werd natuurlijk nieuwe woorden leren. Al met al toch nog lekker zitten vissen ondanks de tegenvallende resultaten. Eind uitlsag A groep : 1 Dick Pekel - 3250 gram 2 Ron Droog - 2250 gr 3 Nico Schouws – 1550 gr 4 Mandy Schouws - 925 gr 5 George v/d Linden – 725 gr 6 Jan Walta – 25 gr 7 Sjaak Schoorl – 0 gr B groep : 1 Simon Schouws – 1900 gr 2 Marcel Aqua – 1750 gr 3 Bart Lieferink – 350 gr 4 Co Bakker – 225 gr 5 Wil Snel – 200 gr 6 Meinderd Bakkum – 0 gr Saillant Detail Simon wist zijn zus Mandy en zijn Vader waar hij naast zat te verslaan Grote klasse Simon. Volgende wedstrijd wordt gehouden op het Uitgeestermeer ipv het Spaarne op 13 April vertek 7:00 uur. Tot de volgende keer V. Latijn

NH Kanaal Akersloot 23-3-14

Na het verzamelen en stekloting, volgde een zinderende rit naar het wedstrijdwater waar alle verkeersregels onderweg aan de zogenaamde regenlaars werden gelapt.

Maar toch zonder al teveel blikschade te zijn aangekomen , kon begonnen worden met het  opbouwen en optuigen van het visgerei.

Een van de nieuwelingen was bang  om de eerste keer met plateau en al te water te belanden maar dat ging goed en hij bleef nog droog.

Het was voor sommige  veel kouder als verwacht dus werd er thuis nog gauw even een warmtepak opgehaald.

Na het fluitsignaal kon het voeren beginnen. Er waren er een paar bij die flikkerde er zoveel voer in dat bij Neeltje Jans een schuif open gezet moest worden.

Het vissen ging moeizaam en er werd niet echt veel gevangen. 2 nieuwelingen viste vandaag hun primeur, 1 sloopte zijn leefnetsteun en smeet zijn koffie over zijn vlerken, dat was de koffie!!

Hij ging twee weken geleden  ook nog even naar Nipro hengelsport om te kijken voor een plateau en een viskanus maar te weinig keus  dus snel weer naar huis. En daar ging het nou net fout , Snel ging te snel en dat kostte hem 149 euries hij is fijn!! Dat werd natuurlijk nieuwe woorden leren.

Al met al toch nog lekker zitten vissen ondanks de tegenvallende resultaten.

 Naamstuksgrampuntenklassement
ADick Pekel325032501
Ron Droog225022502
Nico Schouws155015503
Mandy Schouws9259254
George vd Linden7257255
Jan Walta25256
Sjaak Schoorl007
BSimon Schouws190019001
Marcel Acquoij175017502
Bart Lieferink3503503
Co Bakker2252254
Wil Snel2002005
Meindert Bakkum006
13nvt13150

Saillant Detail Simon wist zijn zus Mandy en zijn Vader waar hij naast zat te verslaan Grote klasse Simon.

Volgende wedstrijd wordt gehouden op het Uitgeestermeer ipv het Spaarne op 13 April vertek 7:00 uur.                   Tot de volgende keer

 

V. Latijn